Според някои по-младата певица си е платила, за да пусне Лили снимка с букета й в социалните си канали и да й благодари. Така и не стана ясно поводът заради, който Галена поднася букет с цветя на примата на естрадата, която от своя страна пък я нарече талантлива певица. Припомняме ви, че този уикенд най-голямата българска звезда публикува снимка с цветя и картичка поднесени от името на Галена и посланието: "Благодаря за уважението и прекрасните цветя на талантливата певица Галена! Здраве, щастие и много успехи!".

Най-интересното е, че в Инстаграм Галена не следва профила на Лили Иванова към момента, а в същото време прави жест към нея и хоп двете си разменят любезности. Определено примата ни не е от сервилните персони, особено когато някоя друга популярна личност засвидетелства отношение към нея. Ето например Софи Маринова - с години се кланеше пред личността й, но с вниманието си Лили я удостои едва преди месеци. Като звездата от Кубрат дори не си направи труда да се срещне лично с ромската перла, която не просто я благотвори в интервютата си, но и успя да имитира 1 към 1 в "Като две капки вода".

В този ред на мисли, Галена никога не е показвала Лили Иванова да е нейн кумир, даже и песните й не е изпълнявала по участия, както правят някои други изпълнители. Някои предполагат, че този акт на внимание една към друга може и да е по повод бъдещо участие на Иванова в заведението на мъжа на Галена в Калоянова Крепост, Арбанаси. Иначе от какъв зор ще се пращат цветя и след това ще има отзвук. "Възможно е и някой приближен до примата да е уредил работата, но със сигурност има и финансова изгода от цялата работа", шушукат в средите.