В „Се ла ви“ в квартал „Драгалевци“ всяка седмица се изявяват Галена, Преслава, Софи Маринова, но на 8 юни на същата сцена пя и Иванова на цени за пропуските от 200 до 350 лева. За последно тя имаше участие в ресторант през 2019 г., като тогава бе в „Лебеда“ край езерото Панчарево, собственост на мъжа на Ивайла Бакалова. После коронакризата спря подобни изяви. В ресторант „Се ла ви“ цените не са за обикновени българи, като картофите са 17 лева, а скаридите – 20.

Толкова излизат и кюфтетата, а октоподът е с 20 лева отгоре. Ястията от риба са по 50 лева, а кюнефето, което се превърна в любим десерт на новобогаташите, излиза 15 лева. От ресторанта се похвалиха, че само 24 часа след новината, че Лили ще им бъде гост, половината от местата са разпродадени. Гостите, които няма как да седят на една минерална вода по време на изявата й, ще трябва да приготвят поне по сто лева за ядене, а заедно с цените на входните пропуски масрафът излиза доста солен, изчисли Hotnews.bg.

Явно това обаче не плаши платежоспособните почитатели на естрадната легенда, а още по-интересно е, че събитието има и спонсор, който явно осигурява сериозния хонорар на Иванова.