Как ще се представят актьорите Мария Статулова и Явор Бахаров, първият звезден победител в Hell’s Kitchen България – Виктория Капитонова, музикалният хамелеон и бронзов медалист в единадесетия сезон на „Като две капки вода“ Тома Здравков и младата певица Симона Петрова – MONA, гледайте от понеделник до петък от 20:00 ч. по NOVA. Летящ старт на седмицата ще даде талантливата певица Симона Петрова – MONA. Изборът за среща с компанията ще бъде в с. Багренци, където се крият едни от най-съкровените детски спомени на домакинята, която носи фолклорната музика в сърцето си.

Във вторник актьорът Явор Бахаров ще покаже една различна своя страна. Домакинът си пада по предизвикателствата, обича да пробва нови неща и по тази причина няма да се страхува от провала в кухнята. Явор дори ще се заеме с амбициозната задача за първи път в живота си да приготви веган торта за десерт, а гвоздеят на вечерята му ще бъдат свински уши по специална африканска рецепта. На масата ще има самопризнания, които хапят, но и съдбовни разкрития, които ще впечатлят гостите. Какви други изненади е подготвил Явор и надценил ли се е с приготвянето на всички гозби, които е предвидил?

Очакванията се вдигат с победителката от златния отбор на Hell’s Kitchen 5 Виктория Капитонова в сряда. Амбициозната риалити звезда ще подари на гостите спомен за уютните вечери от детството си. Виктория ще предложи автентични рецепти с модерен привкус, сред които пържени пелмени със сметана и деконструирана супа. Вярна на себе си, домакинята ще използва хитри трикове в готвенето, но дали те ще останат незабелязани от шеф Манчев и останалите? По време на вечерята Виктория ще разкрие причината да живее в България и колко сложна може да бъде работата на един инфлуенсър.

В четвъртък гениалната българска актриса Мария Статулова поема щафетата. Тя ще посрещне гостите в дома на свекъра си Йордан Радичков с разнородно меню от две салати, пилешки „торбички“, еврейско ястие с варена целина и собствен прочит на тирамису. Вечерта Мария ще свали всички бариери и ще разкаже истории за богатия си живот и възможността да познава вечния Йордан Радичков. Въпреки топлото посрещане и сладките разговори, един от гостите няма да се почувства достатъчно специален. Кой е той и каква ще бъде причината да реши, че е пренебрегнат?

В петък „Черешката на тортата“ ще се превърне в сцена за певеца Тома Здравков. Много чувство за хумор и ведро настроение очакват зрителите с бронзовия медалист от „Като две капки вода“. Тома ще има ясна концепция и визия за вечерята си. Главна роля в нея ще изиграе рибата, а за финал музикантът ще поднесе класически десерт от соца – крем „Милена“ със свеж домашно приготвен коктейл. Предстоят разговори за музика, изкуство и вдъхновяващи срещи, но ще успее ли Тома да удовлетвори вкусовете и на най-претенциозните си гости?