От известно време 14-годишната девойка се облича със секси дрехи, носи маркови чанти „Прада”, гримира се и върви по пътя на майка си. Марая дори заголи деколте в късо и изрязано потниче. Последователите на щерката на Отварачката забелязаха бюста й, който е доста голям за кльощаво момиче, каквото е то. Феновете на фолкаджийката се запитаха дали родителката не й е сложила силиконово импланти, макар да е твърде малка.

„Силикон ли имаш?” – попитаха я младежи, но Марая не отговори. Най-вероятно детето използва специални сутиени, за да й изглеждат гърдите по-големи - едва ли Мария ще позволи на наследницата си да те тунингова толкова малка. Момичето е естествено красиво, дребно и слабо, като майка си. Последователите на Марая в социалните мрежи се надяват да не сглупи с интервенции и джуки, защото изглежда много добре, а и все още е дете. Във фолка има няколко примера на звездни наследници, които си сложиха джуки още преди да навършат 18-години.

Марая подчертава бюста.

Най-гротескни са щерките на Анелия и Лияна, които се пъчат с огромни усти и силиконови бюстове, писа "Уикенд". Мария роди Марая през август 2008 г. и малката госпожица още няма 15 години, които ще навърши след няколко месеца. Марая учи в едно от най-скъпите училища в България е почитател на луксозната мода, досущ като звездната си майка.

Тя е дете от първия брак на Мария с бизнесмена от Благоевград Димитър Анодонов. Родителите й се разведоха, когато Марая беше още в детската градина. Баща й има син и дъщеря от втората си жена Никол, с която са заедно вече 10 години. За същото време Отварачката се ожени и разведе още няколко пъти, а през леглото й минаха не един и двама заможни мъже. Мария никога не е крила, че ако мъжът до нея няма пари, би го зарязала без да й мигне окото.