Става въпрос за използването на наркотични вещества от младите хора по заведенията. "Младите сега не знаят да се забавляват. Навремето ние се веселяхме с хубави компании, с много говорене, да си кажем един към друг какво сме направили днес. А сега като се съберат, включително и ние, вземаме телефоните и почваме да ги гледаме, времето минава и така свършва вечерта. Сега младите използват и някакви други неща, които мен много ме дразнят. Направо не искам да ги коментирам. Навремето ние сядахме, пиехме по една ракийка или по едно уиски, после кой докогато издържи и се прибирахме вкъщи. Сега употребяват някакви неща, за които аз съм против. И се моля в най-скоро време цялата държава, по-големите хора, които решават тези неща, да ги спрат. Защото самите деца свикват по този начин и се забавляват, както не трябва. Дали това ще стане, един Бог знае, аз се моля само!", това сподели изпълнителят по време на участието си в "На кафе" по Нова телевизия.

В личен план той заяви, че винаги се е старал да учи синовете си Фики и Емрах да бъдат самостоятелни. "Всеки човек трябва да си поеме по своя път след 18-годишна възраст. Не че аз няма да им помагам, аз цял живот ще съм зад тях като гръб, докато съм жив и здрав. През това време те трябва да се научат да бъдат самостоятелни, да си изкарват пари и след време да си гледат своите деца, както вече прави големият ми син Фики. Така ще стане след време и с малкия - Емрах. Радвам се, че поеха по моя път. Което зависеше от мен като баща, го направих. Дадох им една хубава професия. Не само аз, но и Бог, защото без глас нямаше как да станат. С божията воля и с моята подкрепа те са вече добре в живота. Българският народ ги обича и уважава. По-голяма радост от това за мен няма", заявява Тони Стораро.

"Вече не ми искат съвети, защото съм бил ретро изпълнител. Да не забравят, че старото куче си е старо куче. Никой човек не си отива от тоя свят научен. Все остава нещо ненаучено, така е и в музиката и в живота. Малкият ми внук вече и той започва да слуша и да пее моите песни", доволен е Тони.