„Малинка е най-важната персона. Ние сме толкова близки, че сме като едно цяло. Тя е на първа линия винаги. Нейният подарък беше най-страхотен, тя го е избрала лично“, казва певицата, пише Телеграф. Малина с радост споделя, че малката има и музикален талант.

„Когато имаме възможност да сме заедно, си играем, четем, разхождаме се. Тя свири на пиано и ходи на английски, на математика. Много е музикална и пее страхотно. Мама пееше страхотно и нейните чичовци и баща й също. Аз също. Малинка пее много вярно, има хубав глас, звучен. Най-важното е, че има желание да пее, да танцува и да свири на пиано. Аз я поощрявам“, споделя Малина и допълва:

„Разбираме се много добре, тя вече е голяма, на 5 годинки. Напомня ми на мен много. В маниери, в начин на мислене или може би попива от мен. Много е сладко и приятно, и най-вече се гордея. Аз бях много самостоятелно дете и знаех от малка какво искам и какво не. Родителите ми ме научиха да бъда отговорна, а не да ме подканва някой насила. Знаех какво трябва, кое е редно и кое не. Бях много ученолюбиво момиче. И до ден днешен се справям доста добре сама. Смело и напред“. След празненството певицата си взе заслужена почивка и се отправи към морето.