Щастливата вест сподели самата Роси, след като си качи снимка с наедряло коремче в социалните мрежи. Черногорова пробва и да се пошегува с последователите си, като написа, че е прекалила с обяда. Не се знае точно в кой месец е моделката, но определено двамата с Боби не са губили време за създаване на наследник, тъй като все още няма и година от пищната им морска сватба. Припомняме ви, че двамата сключиха брак през август миналата година и вдигнаха парти за чудо и приказ на един от най-луксозните плажове в Приморско.

Това ще бъде трето дете за Роси и второ за Боби. Манекенката остава вдовица преди 8 години, когато съпругът й Димитър Стоянов - Митко Лудия, бе разстрелян пред блока, в който живееха в Пловдив,пред очите й. От връзката си с Лудия манекенката има две деца - син Атанас и дъщеричка Даяна. Боби Желязков пък, както писахме по-горе, е бивш съпруг на Маги Желязкова, с днешна дата Сидерова.

Двамата бяха заедно 15 години и имат син – Боби. Разделят се през 2014 г., а години по-късно Маги вдигна пищна сватба с актуалната си половинка Георги Сидеров, чиято фамилия носи и до днес, припомня "Телеграф".