Ралица Паскалева и екранният й партньор Димо Алексиев вече са започнали снимките по новия сезон на "Игри на волята". Въпреки напредващата бременност, актрисата е поела ангажимента, като се чувства сигурна и уверена в предизвикателството да избута втори риалити формат. Бременността й лъсна по време на участието й в "Като две капки вода", а с днешна дата тя сама призна, че чака втори наследник. Ралица и половинката й - волейболистът Теодор Салпаров вече имат син Максим, който това лято ще навърши пет.

На сцената в „Капките“ звездата бе много активна и енергична, но това не е изненада. Тя игра бременна и в сериала „Откраднат живот“. Остана на снимки почти до последния възможен момент преди раждането, като криеше наедрялото си коремче с подходящи дрехи и специално подбрани от операторите гледни точки, под които я снимаха. След като вече има такъв опит, определено тура с "Игри на воля" няма да й се опре.

От Нова телевизия обявиха, че тази година рекорден брой кандидати са изявили желание за участие в хитовото шоу - над 8000 души. „Тази година имаме още повече и по-трудни битки. Неща, които зрителите не са гледали и в четирите сезона до момента. Стратегията ще бъде от ключово значение този сезон. Ще тестваме максимално докъде ще стигне волята на участниците”, разказа Ралица, а от телевизията обявиха, че този сезон водещите са трима, визирайки бебето, което очаква актрисата.

“Радвам се, че вече мога да говоря открито затова, защото докато с Димо участвахме като партньори в „Като две капки вода“ – сезон 11 ми беше трудно да го скрия. Така и аз влизам в „Игри на волята“ хем като водещ, хем като участник под жаркото слънце. Надявам се всичко да бъде наред“, сподели Паскалева.