Това призна наследникът на мутренския бос на 90-те, но приятелката му засега не смята да ражда. Преди няколко седмици нейна снимка с коремче предизвика слухове, че чака четвърто дете, но засега Антоанета не иска още отрочета. Дала си е срок от две години, в които сегашните три да поотраснат и едва тогава на бял свят може да дойде и наследник на Карамански.

"За дете ще изчакаме поне 2 години. Искам да си поживеем малко. Казвам го, защото имам опит. Ако имаме бебе сега, няма да може да излизаме толкова често заедно. Иво бърза повече, но ще изчака", категорична е красавицата, която има три деца от двама различни мъже. "Бързам, защото за мен е нещо ново", пошегува се Карамански

Двамата се запознават преди около 11 г., когато Иво е на 17. Преоткриват се преди около две, когато Иво се връща от Холандия, а Ети се разделя с бившия си съпруг №2. Иво смята, че майката на три деца търси само забавление и не очаква отношенията им да продължат, но връзката им бързо се задълбочава, макар и в началото на живеят отделно един от друг.

"Да заживеем заедно се случи съвсем естествено“, каза Иво пред Сашо Кадиев.

Пепе си прави нова татуировка на ръката с почерка на мъжа до себе си. Надписът на рисунката, която бе показана по телевизията, е analog love.