Действието на „Стриптизьори“, в която като главни герои участват Любо Нейков и Ненчо Илчев, се развива в Италия. "Стриптизьори" е много смешна, но и доста тъжна на моменти. Защото в живота не всичко е смях. Тя е изцяла на италианска вълна. Действието се развива там, героите са италианци и прочие. Защо така?! Защото я написах с идеята синовете ми да я преведат и да се опитат да я реализират в Италия. И това скоро ще стане. Разбира се, предлагал съм я и тук. Но на Джуджи не съм и точно тя ми се обади”, разказва Априлов.

Така към екипа се присъединява неуморимата Деляна Маринова-Джуджи, която завърши продуценство в НАТФИЗ. Това е втората театрална пиеса, която продуцира. Първата бе черната комедия "Одървеният-all inclusive" от Анатолий Крим - световно известен и много продуктивен драматург, която се играе на сцената на театър „Сълза и смях”.

„За няма и месец организира актьори, режисьор, репетиции и премиера и то в началото на лятото. Въобще Джуджи се оказа мечтаният продуцент. А най-интересното беше, че дала текста на Любо Нейков, а той не ми казва. А двамата с него пътуваме по света със спектакъла "Стани юнак балкански". И гледам в самолета, чете нещо в телефона...И ми е познато... И му викам айде стига си чел глупости, дай да си говорим! А той ми вика- прав си. Чета една твоя пиеса "Стриптизьори", разказва още Априлов

Пиесата разказва за трима застаряващи бивши стриптизьори, болни и съсипани от несгодите на безпаричието и личните драми, със здравословни, материални, битови и психологически проблеми. Те се представят за актьори и могат да разчитат само на едно – да стигнат до края, защото във врата им диша синьора Конти, свадливата хазяйка, на която дължат наем за осем месеца. „И после всичко се завихря в шеметна лудница от допуснати грешки, компромиси, желания и емоции; следват много смях, великолепен хумор, шок и неочаквани обрати, вълнуваща режисура и брилянтен актьорски състав!”, издава Джуджи

В останалите роли са Васил Грънчаров и Красимира Демирова, а режисьор е Ованес Торосян. Пиесата "Стриптизьори" стартира с две премиерни дати - 7 и 8 юли в Театро отсам канала, а после следва мини турне - 12 юли - Козлодуй, 15 юли - Стара Загора, 22 юли – Бургас, а през есента и на още повече места и с още повече дати.