Най-щастливото събитие ще бъде на 15 август, когато борбената дама ще каже "да" на любимия си Велин. "Вярващи хора сме и затова избрахме датата да съвпада с големия християнски празник Голяма Богородица. Първоначално мислехме да направим малка селска сватба, само с най-близките хора, но се оказа, че имаме доста роднини и приятели. Задължително ще сключим и църковен брак", разказа пред "България днес" Веселка Маринова, която спечели пети и осми сезон на телевизионното риалити.

Веселка стана първата жена, победила във формата, и същевременно бе най-младата участничка. Маринова вероятно е и човекът, който преживя най-много промени след финала на предаването. Тя намира сили да се разведе със съпруга си и да се премести в Троян. Загърбва тежкия физически труд, на който е била приучена от дете, и започва нова страница в живота си.

"Фермерката" разказва, че с бъдещия си съпруг се е запознала, след като започнала работа като продавачка в магазин за хранителни стоки. По повод предложението за брак Веселка сподели, че се е случило преди няколко месеца с помощта на кръстницата й и децата й.

"Преди няколко месеца гостувахме при моята кръстница. Велин цял ден беше напрегнат и си шушукаше нещо ту с нея, ту с децата ми. В този момент заподозрях, че може да има нещо такова, но не вярвах, че с три деца ще сложа пръстен на ръката си и ще обличам бяла рокля. Изведнъж Велин падна на колене с пръстен и ме попита "Ще се омъжиш ли за мен?". Това беше един от най-щастливите мигове в живота ми", разказа Веселка.