Певицата получи торта от ръцете на най-добрата си приятелка преди години, с която бяха смразени дълго време. Двете бяха поканени да пеят на сватба, която прерасна в купон за ЧРД на добричлийката. Празненството бе озвучено и от Софи Маринова, която в момента е най-добрата приятелка на Преси във фолк средите.

Родена е на 26 юни 1984 г. в Добрич в семейството на Янка и Кольо Тончеви – шивачка и международен шофьор. Има сестра, която е с три години по-голяма, и е народна певица от музикална компания „Пайнер“ – Ивелина Колева. Галена и Преслава, които на времето заедно стартираха кариерите си и даже са живеели заедно, помагайки си във всичко, се изпокараха отдавна, но така и не се разбра причината. Слухове имаше всякакви и напук на всеобщото любопитство, Галена и Преслава удържаха на изкушението и никога не споделиха защо настъпи разрив в дружбата им. Един от малкото пъти, в които Галена не пропусна въпроса, бе през 2017 г. в предаването „Папараци”.

Тогава пайнерката подчерта, че причината за разрива в приятелството й с Преслава не е наградата „Певица на годината”. Това бе най-коментираната тема дотогава – Галена се била обидила, че колежката й пак взима приза, заради което и не се появила на церемонията. Наградите, каза тогава Мама Ураган, за нея никога не са били важни или са важни до толкова, колкото са за феновете й, които винаги се вълнуват. Галена не издаде защо с Преслава вече не са приятелки. Само сподели, че са на различно мнение по въпроса. От няколко години двете затоплиха отношенията си и днес май са на път да възродят старото приятелство.