Последният побой се е състоял преди около две седмици и е прелял чашата на търпението на крехката блондинка, която е решила да се раздели с побойника. Източници на „Уикенд” потвърдиха, че Наско и Лидия вече не са двойка и всеки продължава живота си самостоятелно.

Доскоро двамата живееха под наем в един от апартаментите на фолкаджийката Емануела в комплекс „Флора парк”. Именно там са се разигравали побоищата, твърдят запознати. За системния тормоз над певицата алармират техни съседи, които вече са подали три жалби в IV-то РПУ, потресени какво е принудено да търпи бургаското девойче. Ченгетата идвали на адреса многократно, но неадекватният от дрога и алкохол Атанас Колев ги гонел защото „бил невинен”. Лидия също отричала за зверствата от страх да не влезе в клюкарските хроники.

Съседи твърдят, че певецът измъчвал ежедневно мъничката си половинка, а виковете им огласяли целия комплекс. Почитателите на Лидия са разтревожени за живота и здравето на крехката блондинка, която прекарва младостта си в ядене на бой и шамари. В гилдията отдавна се знаело за домашното насилие в дома на Лидия и Наско, но по стара българска традиция никой не надавал глас в защита на слабичката и нежна изпълнителка. Дори хазяйката й Емануела се правила на ни лук яла, ни лук мирисала. Това още повече амбицирало рапъра да млати половинката си като брашнян чувал, гневят се съседи и близки на двойката.

Припомняме, че преди два месеца Мария беше пребита от мъжа си и то не за първи път. Оказа се, че Отварачката е системно тормозена, но въпреки това се върна при побойника, който й е законен мъж – Мирослав Стоянов. Наско Колев е бивш любим на поп дивата Мария Илиева, която го прелъсти докато беше ментор в „Х фактор”, а варненецът беше участник в музикалния формат. Младокът демонстрира благ характер по време на участието си в един от сезоните на „ВИП Брадър”, но според запознати в последните години той много се е променил, а под влияние на тревата, която пуши още от сутринта, развил и страхотна агресия.