Поли Генова се сгоди през 2021-ва за приятеля си Джоузеф Шардън, но все още не е вдигнала сватба, което притеснява най-вече близките на гласовитата певица, която вероятно иска да се види като булка, но все още така и не се стига до олтара. Двамата с холандския й приятел наскоро отбелязаха и 6 години от началото на връзката си - време, през което успяха да създадат две деца - Даниел и Леа-Катрин, и да се сгодят. Но защо се бавят със сватбата, никой не знае.

Слуховете засега са, че Джоузеф не бързал да минава още под венчилото, въпреки че изненадал жена си с пръстен преди две години, освен това певицата е признавала, че сама е подхлъзнала гаджето си да й предложи. Преди две години тя пусна романтична снимка с благоверния си и сложи надпис "Младоженци". После стана ясно, че това е било кадър от видеоклип към песен, но преди това двамата били засипани с честитки, припомня Блиц.

"Прeдлoжи ми брaк, пoчувcтвa ce лeкo притиcнaт, зaщoтo зaпoчнaхмe дa пoлучaвaмe пoздрaвлeния oт вcичкитe ни рoднини и oт ceмeйcтвaтa ни, кaктo и oт Кaнaдa, Щaтитe, oт Швeйцaрия, буквaлнo oт цeлия cвят. Oтдeлнo трябвaшe дa oбяcнявaм, чe cвaтбeнитe кaдри oт видeoтo, в кoeтo тoй учacтвa, нe ca рeaлнocт. Някoй дeн би било cупeр, ако имaмe и иcтинcкa cвaтбa", признава блондинката.

Когато любимият й задал дългоочаквания въпрос, тя решила, че се шегува. После трескаво се огледала наоколо, защото била убедена, че някъде наблизо има скрита камера. Тогава Генова била бременна с дъщеря си и това послужило на Шардън като оправдание, че трябва да отложат сватбата по-напред във времето. След появата на бебето обаче, венчавката още е мираж. Както изпълнителката е казвала през годините, с първородния си син забременяла съвсем неочаквано - по време на участието й в "Кaтo двe кaпки вoдa".

Джоузеф, който е холандец, но има филипински корени, се преместил да живее в България заради Генова и децата им. Тъй като е от многодетно семейство, самият той иска да има поне 4 деца. Не е ясно обаче дали жена му е на една вълна с него по този въпрос. Той работи като мениджър в компания за осветителни и озвучителни тела, която има офиси на пет континента. От няколко години продуктите й се разпространяват и у нас, най-често се използват по турнета и концерти. Именно така Попи се запознава с Джоузеф - на "Евровизия" през 2016 r. в Швеция.