Самата тя обяви наскоро това свое намерение. "Мисля да родя дете", заяви директно блондинката в подкаст, а решението й, очаквано, бе бурно приветствано от фенове и последователи в социалните мрежи. Нещо повече - Андреа иска много бъдещото й дете да е момче, вероятно за да покаже на бившия си как трябва да се държи един истински мъж, особено ако е дал дума на жената до себе си.

Бившият й Кубрат пък, преди няколко месеца стана баща на втора щерка. Андреа признава още, че любовта вече не е пътеводната светлина на живота й. "На първо място за мен е музиката, професията ми", сподели тя. Но появата на красив млад левент в клипа към новото й парче нашепва, като че ли, точно обратното.

В скандалното според мнозина видео, изпълнителката се е изтегнала по евино облекло и в секси поза на креват с балдахин, а над нея се е надвесил мускулест млад, тъмнокос чаровник, който вече е спряган и за новото й гадже. Става дума за Анже Межан, който е един от най-актуалните словенски модели в момента. Познанството му с Андреа се случва покрай техни общи фотосесии. Но дали ще прерасне в нещо по-сериозно от имитация на бурни страсти пред камера, ще почакаме, ще видим.