Подозрения, че баща и дъщеря, са се сдобрили се появиха, след като певицата си пусна снимка, на която се вижда татуировка с изписано името на Орхан и това на майка й Шенай. Мнозина заподозряха, че по този начин Сузанита иска да отбележи сдобряването с известния си родител. Истината се оказа различна.

"Какъв нов татус?! Това е първият ми. Направих го когато бях 13-14 годишна", отсече пред „България Днес“ певицата. "В такъв етап от живота си след всички рани нанесени от страна на баща ми, дори не бих споменала името му, камо ли да го татуирам пак! Но не, няма да го махам татуса въпреки всичко. Аз съм простила вътрешно, за да не трупам кармични последствия. Дано той е добре!".

Орхан Мурад споделя от своя страна, че засега веднъж се е срещал с внучето си Матиас. "Много е хубаво, много е красиво. Нямам забрана да се срещам с него, но така се случи - вече със Сузи живеем на различни места. Но винаги ще ги мисля - и дъщерите ми и внучето. Само който е родител, знае за какви чувства говоря!", споделя Орхан Мурад.