Преди часове той сподели видео от свой приятел балетист от чужбина, който ще гостува в София, но не обели дори една сричка за поредната си издънка с органите на реда. В чест на балерона Минчев организира бал, на който се надяваме да не пие така, както в събота вечер. Тогава полицаите, които идват по сигнал, го намират паднал на земята във видимо силно нетрезвено състояние, обясниха специално за Hotnews.bg.

Минчев е задържан заради агресивно поведение. Патрул на полицията се е отзовал на сигнал за скандал между група младежи и мъж. На място обаче установява само 60-годишен столичанин, пардон лорд.

При опит да му помогнат да се изправи, той започва да ги обижда, да се държи агресивно и да блъска по служебната кола. Именно заради агресивното си поведение той е задържан по указа зс борба с дребното хулиганство, но вече си е удома. Делото срещу него ще е на 13 юли. Hotnews.bg припомня, че пре два дни Минчев сам обяви, че вече ще бъде водещ в телевизията на Волен Сидеров, който също сам призна в интервю наскоро, че обича да си пийва.

Минчев е идеален служител за лидера на "Атака". През 2004г. той бе задържан във Варна. Тогава Минчев заедно с компания решава да си направи снимка за спомен на крайбрежната алея във Варна, качен върху полицейски автомобил.