Мария Лалева и синът на певицата Лоренцо планират сватба за догодина, а през това време годеницата е плътно със семейството на Софито. Маринова сподели в нета как тъпче снахата с различни лакомства, защото иска тя да я дари със "сладко внуче". "Сладка снахичка за сладко внуче", обяви Софи под фотоси, на които всички си пийват коктейли на плажа.

Само няколко дни преди участието си в дискотека в Несебър Маринова заведе Мария на брега на морето да се повеселят по женски. Коктейли и шапки на "Диор" обраха лаврите в профила на фолкдивата. Младата булка е засмяна до уши в компанията на известната си свекърва. Другите усмихнати мами не са известни, но най-вероятно именно певицата забавлява женската компания. Макар Лоренцо съвсем наскоро да сподели снимки на годеницата си, майка му няма задръжки и пуска фотос след фотос заедно смладата булка. На тях двете изглеждат като близки приятелки.

Лоренцо и Мария се залюбват още в училище, дори седят на един чин. Тази година синът на Софка предложи брак на гаджето си и двойката обяви официално годежа си. Подробности за сватбата още няма, освен че тържеството ще се състои през март догодина, пише "България днес".