След като вчера певицата Белослава се извини за грешката си чрез социалната мрежа, под поста й заваляха съпричастни послания от фенове и приятели. Сред тях се открои и това на Мария Илиева, която й написа: "Обичам те безусловно! Всичко ще бъде наред.", сякаш нищо лошо не се е случило. Думите й обаче не просто възмутиха общността, но и предизвикаха лавина от гневни реакции към двете изпълнителки, видя HotNews.

Мария Илиева заяви обичта си към Белослава, но по грешния начин.

"А вас ви харесвам ужасно много, ама всички ли сте се наговорили да се правите, че нищо не е станало?!", възмутително реагира Евгения Благовестова на коментара на Мария във Фейсбук. Но тя не беше единствена. "Отвратена съм!", пише друга дама, а трета пък е още по-рязка: "Кое трябва да бъде наред? Следващият път редовите полицаи да знаят, че не трябва да бъде притеснявана госпожата ли? Имате две деца, как не ви е неудобно да подкрепяте човек, който пиян се е качил да кара? Ако недай Боже, утре вашето дете стане жертва на такъв човек, пак ли ще напишете, че всичко ще бъде наред? Доста лицемерно поведение, г-жо Илиева."

Упрекът на коментиращите не е единствено към Мария Илиева. "Целият български шоубизнес е излял доста инфантилно любовта си под този пост, все едно Белослава е жертва и невинна в ситуацията", отсича непопулярна дама.