Една много малка част от музикалната гилдия не влезе в режим на обич и съпричастност към бедничката Белослава, която в началото на седмицата беше хваната пияна зад волана. Това отприщи стотици гневни реакции на обикновени хора, имаше и такива от представители на родния шоубизнес. Изненадващо обаче се появиха и доста светски персони, които подкрепиха изпълнителката на "Между две луни" с реплики от рода на "Бубе, с тебе сме", "Обичаме те" и "Това ще мине".

Графа, Ирина Флорин и Миро останаха безмълвни от деянията на колежката си.

Кратък списък от няколко имена обаче не взе никакво отношение по повод скандала, въпреки че някои от тях са имали доста общо с Белослава през годините. Като например Графа и рапърът Ицо Хазарта, с които има общи проекти. От женската гвардия Ирина Флорин също не застана на страната на Белослава. От господата Миро Костадинов също пропусна да изпрати сърчице към Бубето, както и конкурента му Любо Киров, който обаче според коментиращи в социалната мрежа, първо е написал мили думи към колежката си, а след това си е изтрил коментара. Стефан Вълдобрев и актуалната поп звезда Папи Ханс също запазиха мълчание.

На фона на малцината останали без думи от ситуацията, то една голяма част влязоха в черния списък на "съпричастни". Сред тях са Мария Илиева, Гала, Юлиан Вергов, Александър Сано, Вики Терзийска, Йоана Йоко, Ирина Тенчева, Евгени Минчев, Галка от Каризма, Хилда Казасян, Георги Тошев, Ива Екимова, Саня Армутлиева, Свилен Ноев от "Остава", Деси Цонева, Мариана Попова и много много други.

Ето как водещите от радио предаването "Тройка на разсъмване" иронизираха всички потупали Бела по рамото: "Какво да направим, ако ни хванат пияни зад волана – да потърсим съчувствие в социалната мрежа, да откажем кръвна проба, или - „Какво толкова, нали всички сме живи!“?

Журналистката Соня Колтуклиева пък даде пример със световна звезда, не че Белослава може да се сравнява с нея, просто така за назидание. "Джордж Майкъл, през лятото на 2010 година, леко се блъсна с колата си, през нощта, в една будка. Арестуваха го, съдиха го по бързата процедура и го вкараха в затвора за 2 месеца; отнеха му книжката за 5 години и го глобиха 1 250 паунда. Кръвният тест на британската поп легенда беше показала употреба на канабис", припомня случката Колтуклиева. "Джордж Майкъл тогава беше на върха на кариерата си. Никой не го оправда и не го защити. Нищо, че британците обичат да пият и за тях това не е проблем. Но популярна личност да кара пил или дрогиран е голям проблем. Джордж Майкъл не е бил лице на кампания: Не карай пил! Максим Стависки и Белослава бяха. Той почерни две семейства. Тя - слава на Бога - не направи беля. Както и рецидивистът Бахаров. Евродепутатът Джамбазки, също така. Но дадоха много лош пример. Забелязали ли сте колко често напоследък хващат пияни и дрогирани шофьори, включително и полицаи?! Нещо не е наред. Ама никак. П.П. Тази реклама вече е гротеска", заключава Соня.

Музикантът и автор Контантин Кацаров също направи ударен коментар по повод случката с Белослава.