От около година синоптичката има връзка с Лазгин Маджид, който е син на собственика на фирмата, оперираща ресторанти KFC. Допреди няколко месеца двамата не афишираха, че са двойка, но преди дни Лазгин се осмели да публикува фото с брат си Ариф и Лора в социалните мрежи, пише „Уикенд”. Брюнетката не сподели фотоса на възлюбения си, а качи само свои самостоятелни кадри.

Синоптичката на Нова тв сподели кадър от високоалпийския път Тимелсйох и показа невероятната гледка зад нея. Лора и Лазгин отидоха на събитие на автомобилния гигант „Порше”. От България тръгнаха дузина скъпи коли, които шофираха до Италия.

Както е известно, 35-годишната красавица се впуска във връзки само с милионери. Дългокраката брюнетка има зад гърба си два брака, една дъщеря и куп отношения със заможни мъже. Лора се прочу в медийното пространство още преди 10 години, когато водеше дамско предаване заедно с гимнастичката Симона Пейчева. Името й обаче бе по всички вестници през трагичната за нея 2014 г., когато нейният съпруг – бизнесменът милионер Борислав Манджуков, бе брутално разстрелян.

Три години по-късно вдовицата захвърли траура и мина под венчилото повторно, вричайки се във вечна вярност отново на богаташ. Вторият й мъж – Деан, е крупен бизнесмен, притежател на няколко дискотеки и строителен бизнес в Бургас. Двамата се залюбиха 2 години след убийството на първия мъж на Георгиева. Дългокраката брюнетка се раздели с Деан малко след като стана тв звезда и започна да чете прогнозата за времето по Нова тв. Красавицата смени последния си мъж с други богати столични мутри, но упорито криеше връзките си. След това дойде ред на Паскал Дойчев – строителен предприемат и собственик на верига фитнес зали , а от година се люби с Маджид, който имаше дълга връзка с бившата жена на Благой Георгиев – Христина. Братът на Лазгин – Ариф, е женен за Жаси от „Сделка или не”, която съвсем скоро ще дари с четвърто дете милионера. 37-годишният Лазгин никога не се е женил, няма и деца.