Прясно завърналия се на сцена рап дует Румънеца и Енчев даде гласност на брутална кражба на най-големия им хит "Пипни ме тук". Фрагменти от парчето им се появиха в няколко музикални проекта в последно време, а наглите крадци отказвали да си уредят правата законно. Румънеца и Енчев не назоваха имената на хитреците, но става ясно, че сред тях визират Тони, Фики и Емрах Стораро.

"Песента ни най-нагло е цапцаросана от няколко места. Появяват се най-емблематичните думички от "Пипмни ме тук" в някакви кючеци. Шокиращо е това - дебелак си клати корема на т.нар. цапцаросана "Пипни ме тук". Става милионер на базата на нашата песен, взима 1500 евро да си клати корема и да яде баклавички пред заведения. После едно цяло семейство и тримата певци я правят по няколко пъти.. Те си я пеят.. Имаш ли пистолет, направо да се гръмна?!", закодирано говори Енчев по Нова телевизия.

Дуетната му половинка Румънеца също е възмутен, но очаква адекватно отношение от страна на плагиатите: "Ние сме много готини и усмихнати хора. Би трябвало да няма съдебни дела, бихме искали да се разберем по добрия начин. Но никой не ни се обади да ни пита. До ден днешен не са ни се обадили да ни питат искате ли нещо". Енчев обаче е категоричен, че бавят, но не забравят. "Ако продължават да ни се подиграват, в някакъв момент ще си търсим правата по съдебен път. Да си добър и да си глупав са две различни неща. Никога не съм предполагал, че някой ще ни вземе най-големия хит и ще го направи кючек", възмутен е Георги Енчев.

Някои си мислят, че можело половин такт, можело няколко думи, не знам си какво, това са български измишльотини, казват го хора, които не разбират авторските права и сродните права, категоричен е рап дуета. "Това са неграмотни хора, които са достатъчно самоуверени и нагли, за да го направят. Ако бяха дошли от самото начало да ни попитат, щяхме да си стиснем ръцете и въобще нямаше да водим този разговор. Само че в България някои хора действат така сякаш света почва от тяхната улица, от техния адрес. Тук никой не уважава никой. Никакъв, даже нулев респект", огорчени са Румънеца и Енчев.