Ако финансовото му състояние действително беше плачевно, футболистът с порцеланови зъби нямаше да си купи нов джип и да се фръцка с него из София и страната. Автомобилът, който шофира напоследък бившият национал, е последен модел Ауди и могат да си го позволят само баровци.

Папараците на „Уикенд” засякоха многодетния баща да пие кафе в центъра на София с театрален продуцент. Благо беше отишъл на срещата с лъскавото си ново возило, видяха папараците ни. За рандевуто с театралния мениджър Джизъса се бе издокарал с черни къси панталони и тениска с цветни надписи. Къдравият му перчем бе обилно гелосан, а изкуствените му бели резци се забелязваха отдалеч.

Това лято шампионът на „Сървайвър” е звезда в представлението „Спанак с картофи”, в което играе себе си. Вероятно в тази връзка е била и срещата му с продуцента Кирилов, който превръща всеки спектакъл в грандиозен успех. Арт предприемачът изкарва луди пари от постановките си, а голяма част от спечеленото влага в ексцентрични дрехи на световни дизайнери, които изобщо не му отиват, но не му пречат да се прави на палячо, сякаш е част от собствена комедийна постановка.

Откакто е приключил с футбола, Благо показва афинитет към шоубизнеса и нищо чудно занапред да наблегне на актьорството. Той няма кой знае какъв талант за сцена, но пък е благодатен образ за комедийни спектакли.