Мария се включи в предаването от Слънчев бряг, където е на почивка с мъжа си Миро, но въпреки, че показа задоволство от виртуалната си среща с водещата Гала и светската й репортерка Бети Методиева, не получи насреща само хубави въпроси и отношение.

"Да те попитам, ядеш ли нещо понякога в живота си?", отсече директно в началото на разговора им Гала, намеквайки, че фолкаджийката е плашещо слаба. Мария обаче чинно си отговори, вероятно незацепила, че въпроса на водещата е доста хаплив. "Никой не подозира, че мога да ям толкова много и да изглеждам така. Но това е само понякога, в повечето моменти ям малки порции и се пирдържам към здравословното хранене", сподели Отварачката и допълни: "Сега съм наблегнала на спорта и така тялото ми изглежда по чисто."

След като смениха темите на разговор, за финал на разговора им Гала и Бети пак върнаха изпълнителката в крехкото й телосложение. "Моля те днес изяж една скарида за мен!", призова Гала, като в този момент и репортерката й също се включи: "И за мен една, значи две!", а Гала заключи: "Че иначе нищо няма да хапне!"

Извън болезнената тема за диетите и въздържането от хранене, Мария разказа, че е на морето с Миро, а дъщеря й Марая е в Швейцария на лагер. "В петък навършва 15 години и този път няма да празнуваме заедно, както в последните години все се получава. Но отиде да си вдигне лейбъла на френския език", обясни Мара.