Симпатичният нигериец с шведски паспорт е от любимците на фестивалната публика и той отново ще гостува за яко шоу в негов стил на 4 август. Той ще бъде настанен в 5-звезден хотел с екипа му от 4 души.

За неговия комфорт ще се грижи и екип на организаторите, а сред напитките, които е заявил, са фреш от портокал, местно светло пиво, вода и свежи плодове, разказаха организаторите.

Тази година се очертава петото издание на фестивала в Бургас, което е на 4 и 5 август с плавно преминаване в нощта на 6-и. По традиция на морската сцена на пристанище Бургас ще се качат едни от големите звезди на 90-те в областта на денсмузиката. Организаторите споделиха любопитни подробности около престоя им у нас.

Сред останалите участници, които ще видим тази година е и немският рапър Нана. Той ще пристигне няколко дни по-рано, за да съчетае участието си на феста с кратка почивка на родното черноморие. Италианката евро денс фурия Алексия се готви да изнесе 45-минутен концерт на живо с групата си, която пристига директно от Апенините. Хит резачките й Summer Is Crazy, Uh la la la, The Music I Like, Goodbye ще озвучат Бургас много скоро.

На Spice Music Festival ще слушаме на живо още Culture Beat и хитовете им Mr Vain, Got it, Get it и Anything. Пени Форд от SNAP! пристига с гръм и трясък за втори път в Бургас. След проведената анкета в края на миналата година феновете на бургаския фестивал избраха именно дуетът да бъде сред повторно поканените за 5-ото издание на фестивала. Очакваме и Fun Factory с най-големите им хитове I Wanna Be With You и Celebration. Денс кралицата Кейт Райън също ще се включи с песни като Decenshantee, Ella Elle, Voyage Voyage, а DJ Quicksilver идва у нас за втори път, като първото му гостуване е още от годините на култовия клуб Индиго.