Музикантът, който наскоро се раздели със сексбомбата Моника Валериева, бързо намери нови тръпка в живота си. Новото момиче на сърцето му е Габриела. Двамата се издадоха в мрежата със снимки от басейн. На няколко от фотосите Меди целува Габи по главата, а с едната си ръка я прегръща. Това още повече накара всички в попфолка да си мислят, че между двамата колеги има нещо повече от симпатия.

"Най-красивата двойка. Вие двамата сте заедно. Няма лошо. Любовта е сладко нещо", пишат в коментари фенове на Меди.

Младата попфолк надежда Габриела е първият обявен изпълнител от лейбъла на Меди. Двамата имат обща песен в дует - "Женен", така Меди даде старт на чалга кариерата й. Поредната и явно последната раздяла между Моника и Меди беше повече от драматична. Двамата се изчегъртаха взаимно от социалните мрежи, а плеймейтката дори реши да премахне татуировката си в чест на певеца.

И ако Меди е решен на стъпка напред, Моника Валерива пък е категорична, че още й е рано да се впусне в нова авантюра. Плеймейтката се раздели с музиканта преди няколко месеца. И признава, че не е готова да се впусне в ново любовно приключение.

"Нямам мъж до себе си. Рано е. След толкова години връзка с един човек ми трябва време, за да се отдам отново на някого", споделя сексиконата Моника, цитирана от "Телеграф".