Това стана месеци след раздялата му с Райна Караянева заради редовни нейни изневери, и седмица след като тя показа в Инстаграм снимка с нов мъж. Актьорът не й остана длъжен и публикува серия снимка на Калина с уточнението, че са без филтър, очевидно признавайки, че е сгрешил, като я е изоставил заради по-младата Райна. Снимките на Калина, които Башар Рахал публикува в социалните мрежи, са своеобразно публично обяснение в любов към бившата му съпруга и признание, че съжалява за раздялата си с нея. Известно е, че актьорът серийно й изневеряваше в България, докато тя беше в САЩ заедно с двете им дъщери.

Калина има сериозна кариера като тв продуцент в Лос Анджелис, докато ливанецът въпреки ролите си в американски продукции така и не успя да се утвърди достатъчно зад Океана. Той се завърна в България преди повече от 10 години. Това се оказа ползотворно за кариерата му, но пагубно за семейството. Рахал, който е известен със слабия си ангел, започна да живее като ерген в София, а новините за похожденията му не са останали скрити за майката на двете му дъщери. Двойката с години продължи да се прави на семейство за пред хората, но през 2019-а Башар официално призна, че има връзка с Райна Караянева, с която водеше предаването „Лотария България” по Би Ти Ви. Калина пък завъртя щастлива връзка със свой колега – афроамериканец.

След като Караянева миналата седмица публично разкри новата си тръпка с по-младия от Башар мъж, ливанецът не й остана длъжен и доказа, че Калина, макар и с доста години над 34-те на Райна, изглежда по-добре от нея и му е по-скъпа. Именно това беше очевидният намек в снимките, за които Башар изрично уточни, че са без филтър. Известно е, че Райна, освен да си прави пластични операции, е склонна и да обработва прецизно собствените си снимки, преди да ги публикува в социалните мрежи, пише "Уикенд".