Валентина Гущерова, която е четвъртото дете на Светлана и съпруга й Христиан, проплака в Майчин дом в края на миналия месец.В неделя Светлана спретна розови парти за най-малката Гущерова, като според традицията на празненството са присъствали само приятелките на майката. Орисниците са се събрали в столичен ресторант с градина.

Това се разбра, след като някои от присъствалите "добри феи" изпревариха събитията и пуснаха сторита, преди Гущерова да сподели с последователите си в Инстаграм радостното събитие. Също по традиция, бебето не се вижда никъде на тях, тъй като младата майка е обсебена от манията да държи децата си далеч от светлините на прожекторите.

Сред орисниците на малката Валентина Гущерова са били д-р Петрана Каляшева, Елена Станулова, моделката Зорница Линдарева, с която Гущерова живя известно време в къщата на "ВИП Брадър", гриморката Вили Иванова, плеймейтката Жасмина Стоичкова, Моника Валериева и други дами. Съвсем случайно по време на погачата на Валентина Гущерова в ресторанта, намиращ се в Драгалевци, се появил българският баскетболист Александър Везенков, издадоха пред Hotnews наши читатели, присъствали по същото време в заведението. Спортистът, който подписа със "Сакраменто Кингс" от НБА пристигнал на обяд с мъжка компания.