Синоптичката е на почивка, този път в съседна Гърция. Преди няколко седмици блондинката бе в Италия и се наслаждаваше на ривиерата на Амалфи. Сега е избрала южната ни съседка, но не мястото на отпуската привлякоха вниманието на последователите й. Натали позира в лятната вечер облечена в минижуп, който едвам покрива задните й части. Тя е застанала до знак "стоп", в който иска да каже на завистниците да спрат да обсъждат дължината на роклите й.

Нещо повече-Трифонова е облякла абсолютно прозрачна рокля, която ясно разкрива бельото й. Знойната блондинка изненадващо се оказва най-докладваната в СЕМ телевизионна звезда, макар да не води злободневно политическо или спортно шоу, а просто да съобщава прогнозата за времето. „Месечно в СЕМ постъпват около 30 сигнала за неуместния външен вид, с който Натали Трифонова представя прогнозата за времето рано сутрин и в обедната информационна емисия.

Сигнали постъпват и срещу други синоптички от конкурентната Нова тв, но безспорен рекордьор е Натали. От СЕМ лаконично отговаряли на сигналите на граждани, че регулаторния орган не може да се меси в редакционното съдържание на телевизиите.