"Човекът глас" както в чалгата наричат Тони Стораро, крие мръсна сексуална тайна, която обаче гримьора Валентин Кулагин разгласи в социалната мрежа Тик-Ток. От кратко видео, скандалният брадър разказва, че колегата му Цецо Андреев е направил френска любов на Стораро-баща.

Според информатора, Андреев задоволил възрастния Стораро не другаде, а на снимачната площадща на видеоклипа си с Константин. Той отишъл да гримира, но свършил и малко друга работа.

Скандалният гримьор обяви също Емрах Стораро за музикален инвалид, но се изказа ласкаво за брат му Фики. "Много съжалявам, той не може да пеее! Фикито пее, истината ви казвам директно. Той пее най-много от всички! А бащата е Василис Карас от Алиекспрес", заключи за музикалните им таланти устатият гримьор.

Веднага след като даде оценка на музикалното им ниво, Кулагин без свян и притеснение обясни за палавата случка на свои събеседници в Тик-Ток двубой: "Друго да ви кажа, знаете ли, че Цецо Андреев е направил свирка на Тони Стораро в тоалетната... на клипа с Коцето?! Това Цецо Андреев го разказва навсякъде", категоричен е емблематичният участник от "ВИП Брадър".