За двете фолк звезди винаги се е говорило, че една към друга нямат особени симпатии и то най-вече заради конкуренцията по между им в онези години. Глория титулувана като Примата на попфолка, а Ивана винаги са я водели Любимката на народа, сякаш за да посече престижа на другата. Но ето, че в годините, когато вече не са на върха на славата си, изпълнителките седнаха да вечерят на една маса.

Първа за срещата им алармира Гло, като публикува общата им снимка с посланието: "Край морето на вечеря с прекрасната колежка Ивана! Толкова много спомени и забавни истории имаме през годините!"

След нея и Ивана се разписа с емоционално признание, което до известна степен подсказа за тяхната тиха вражда през годините на голямата слава. "Пораснали и помъдрели. И все така луди за хубава музика и предизвикателства. Беше чудесна среща- истинска, човешка, вълнуваща", написа изпълнителката на "Шампанско и сълзи". Феновете от своя страна пък си пожелаха общо парче. "Очакваме един дует, покажете на новите изпълнители как се прави хит!", нахъсват ги в социалната мрежа.