За този на 16 август в центъра на столицата пък отдавна всичко е разпродадено. С това естрадният ни певец излезе с едни гърди пред Лили Иванова и нейните ВИП билети, които продаде на концерта си в Народния театър и бяха по 500 лева. Любимецът на публиката не се спира цяло лято, но от време на време и плажува в Гърция, където импресариото му Ивайло Манолов има къща, пише "България днес".

"Тази година станаха 38 години, откакто работя с Васко. Какво ли не сме изживявали с него, но продължаваме напред. Аз съм много интуитивен, зодия Рак, и усещам по гласа дори по телефона лицемерните хора. Така взимам най-правилните решения за него и екипа ни", казва симпатичният импресарио на звездата - Ивайло Манолов.

Васил Найденов, който само след месец ще навърши 73 години, никога не е губил надежда, че политическата обстановка в един момент ще се подобри, но сега е... противоречива и тъжна. И тази година, както миналата той ще си открадне няколко почивни дни, вероятно около рождения ден на 3 септември, и ще се види със старата си любов Ани Върбанова. "Приятели сме с нея и се виждаме на морето. Тя е съседка на Ивайло в Гърция. С Ани се запознах в Естрадния отдел на Консерваторията. Бях специалност "Пиано", а тя - "Пеене". И днес двамата имаме много хубави спомени от миналото време", казва Васко.