Половинката на актьора – Ани Вичева, поразително е напълняла, след като само преди година беше успяла да стане слаба като фиданка. В момента тя изглежда като бременна. За огромната промяна във външния вид на Ани Вичева, настъпила в рамките само на няколко месеца, се разбра благодарение на снимки, които певицата Кристина Димитрова публикува в социалните мрежи.

Тези дни естрадната звезда отпразнува 63-и рожден ден в Испания и е имала среща за обяд във Валенсия със Зуека и неговата половинка. Направили са си снимки за спомен, от които става ясно, че Ани е качила поне 30 килограма, след като миналата година беше отслабнала с около 20 (от теглото си преди да напусне България) . През лятото на 2022-а емигриралият в Испания актьор се беше върнал за малко в страната ни заедно със съпругата и сина си Стефан.

От снимките на Криси Димитрова се вижда, че Вичева вече е далеч по-едра отколкото преди да напусне България. Промяната е толкова очебийна, че хората подозира, че най-вероятно се дължи на бременност. Ани скоро трябва да навърши 48 години – възраст, в която напоследък все повече жени успяват да станат майки, особено ако разчитат на съвременната репродуктивна медицина. Така че няма да е изненада, ако жената на Зуека скоро роди.

Първото дете на двойката дойде на бял свят през пролетта на 2014-а. Това е синът им Стефан. Когато замина за Испания, актьорът обяви, че го прави основно заради момчето – не искал то да расте в неблагоприятната българска среда. Семейството емигрира малко преди детето на стане ученик, и го записа в местно школо. Говори се, че преди да напуснат страната ни, домът на Ани и Зуека в София е бил ограбен. Вичева била пред нервна криза, защото не се чувствала спокойна, живеейки в България.