Преди 4 години двукратният шампион във „ВИП Брадър” отвори заведение в столичния квартал „Манастирски ливади”. Младият татко много искаше да превърне ресторанта в актуално и посещавано заведение, като не се притесняваше дори лично той да сервира на гостите. Гостилницата първо започна да работи само през деня, когато имаше клиенти за обяд, а вечер затваряше, защото стоеше празна. От няколко месеца заведението е хлопнало кепенци и няма изгледи да отвори.

Ресторантът бе тип „пъб“, в американски стил, а интериорът бе дизайнерски. След откриването му Джино сподели, че първокласни готвачи се грижат за менюто с американската кухня, а звездата лично одобрил ястията в „Чикаго”, както се казваше заведението. Според думите му, той инвестирал над 200 000 лева в ресторанта. „Никой не идва, вътре вече има паяжини. Зарязаха този ресторант и отвори друг в „Драгалевци”, които се опитва да разработи, но не е лесно. Джино наистина се старае, но все още няма много клиентела” – коментираха запознати пред „Уикенд”.

Тази пролет риалити героят, който два пъти спечели „ВИП Брадър" през 2015 и 2017 година, стана хотелиер и ресторантьор. Самият Джино признава, че никога не е очаквал, че ще се занимава с такъв бизнес, но определено му харесва. „Никога не съм очаквал, че ще ми се случи. Но така стана, че заложих на хотел и ресторант. Има много конкуренция в София, не е лесно, но съм убеден, че ще се справя. Харесва ми, че тази работа е контактна с хора, аз обичам да говоря с хората. Обичам да се срещам с различни личности и никога не си сам в тази работа“, сподели бившият годеник на фолк певицата Джена. „Имаме пиано вечери, сръбски вечери, български. Всичко правим. Моят ресторант е малко по-различен. Малко по-старинен стил е, не е модерен. Малък е, имаме 18 стаи в хотела.