След като само до преди два дни беше на българското Черноморие, тя вече се радва на лукса на гръцкия остров Микинос. Hotnews.bg припомня, че тя каза "да" на новия си мъж Карен на същото място-луксозен хотел с невероятна гледка на острова. Изкусителката получи пръстен с огромен диамант, а Злати не се замисли и на секундата прие да стане госпожа Хачатрян. Любимият на Златка се бе постарал доста и цялата хотелска стая е обсипана с рози и сърца.

Сега тя отноно се радва на лукса и красотата на Миконос, но това не й попречи да ухапе бившия си Благой Георгиев. Преди да се покаже от баровското място, Златка попита почитателите си къде мислят, че отива, като един от възможните отговори бе друг остров-Тасос. Той е много по-евтин и достъпен за всеки българин от Миконос.

Точно на Тасос само преди дни Благой Георгиев празнува рожден ден с новата си жена, както Hotnews.bg първи писа. Златка също е била на Тасос с бившия футболист преди години, защото той е рекламно лице на мястото и води всичките си гаджета. Разликата в класите на хотелите си личи от пръв поглед и Райкова има защо да тържествува