Готвачът и Лучия, които са заедно от 18 години, обаче няма да сключат църковен брак, защото в родината им на тази стъпка се гледа много сериозно. Младоженците дори посещават специален курс, преди да пристъпят в храма, за да скрепят любовта си. Тъй като двамата италианци от десетилетия живеят у нас, те няма как да посещават курса и затова тържеството ще бъде светско. „Имахме идея и за църковна сватба, но няма как да стане“, обясни Лучия в едно от последните идания на "На кафе".

В края на миналата година Лео предложи брак официално с пръстен, пак в Италия. Един от най-известните комедианти в Италия – Маурицио Батиста, стана „съучастник“ в предложението. Лео купува билети за шоуто на популярния комик, което на 23 декември е в родния му град Анкона. Доста дебне ценните пропуски, защото всички спектакли на Маурицио Батиста се разпродават светкавично.

След това Лео пише на комика във фейсбук с молба да му помогне за предложението за брак към Лучия. Комедиантът харесал идеята, веднага откликнал и казал, че за него ще бъде голямо удоволствие. Той вика бъдещите младоженци на сцената, а Лео пада на коляно и дава пръстен на Лучия под аплодисментите на публиката.