Т.нар. видео Cancel Culture разказва за провинения на популярните личности, като Тото е разказвач на чуждите истории, предавайки от затворническа килия, облечен в типичните пандизчийски дрехи - оранжеви. Без да споменава нищо за случая си с Тити Папазов, той показва кадри с Джони Деп, който дълги години водеше дела с бившата си, обвинила го в домашно насилие, а също така и цитира Барак Обама.

Певецът и инфлуенсър се изкара жертва на кенсъл културата. В него говори за историята на понятието, което, според клипа, се корени още от древна Атина. Тото отнесе народното недоволство (а и това на някои свои спонсори), защото се подхилква в подкаста си, докато баскетболният треньор Тити Папазов разказва как преди години остригал невярна приятелка. Така стана жертва на кенсъл културата. "Ако искаме да направим добро за нашето поколение и следващото, нека не започваме с тормоз, а с разговор", цитира във видеото Тото. "Промяната не започва с никой друг, освен с мен", казва още той в лентата.

"Опасен" за демократичния ред", написа още за себе си Тото. В клипа се обяснява как в древна Атина видни жители на града били гонени за цели 10 години, защото ги смятали за "потенциални тирани". Това ставало с гласуване, а се оказвало, че голяма част от вота за един човек била написана с един и същ почерк. Гонени били дори видни пълководци. След това Тото говори за днешната кенсъл култура и дори кибертормоза.

Интересното е, че макар да говори за канселиране и забрани, Тото е изключил коментарите към видеото. То е гледано от 50 000 души. След скандала с Тити Папазов Тото скри клиповете в канала си. До момента в него имаше две видеа. В първото рапърът се извинява за историята с Тити, а второто бе за кенсъл културата, което обаче в момента не е налично за гледане в YouTube канала му. Свалено след докладвания или той самия е решил да го спре, все още нищо не се знае.