Папи Ханс и любимата му Сара Драгулева се женят! Това сподели самият музикант в социалната мрежа. Дали думите му са истина,обаче, феновете са разколебани. "Днес се женя. И излиза новата песен - "Ненаситна", написа изпълнителят на "Секс". Според едни по този начин Папи иска да промотира новото си парче. Според други пък Константин Трендафилов, както е истинското име на музиканта, наистина е готов да се врече във вечна вярност на сексапилната си половинка Сара.

Музикантът и актрисата са заедно повече от 2 години. Двамата преминаха през няколко раздели по думите на медиите, ала въпреки това любовта им е по-силна от всичко и накрая се събират. Истината обаче е, че в новото видео на Папи Ханс той и Сара наистина влизат в ролята на младоженци. Музикантът е облечен в елегантен бял костюм, а булката е с традиционната за повода рокля.

Над двамата пък летят пачки пари, както се случва на редица сватби. В същото време се оказва, че вторият ерген на България - пианистът Евгени, е ангажиран с парчето на Папи. По какъв точно начин, не става ясно. Ала е видно, че Евгени и певецът са близки приятели. "Това ще е определението на публиката, веднъж чуят ли песента", казва пианистът за новото парче на изпълнителя "Ненаситна".