Те са категорични, че последния пост на звездата от първия "Биг Брадър" ясно е показвал, че той мисли да сложи край на живота си. Десетки негови следовници в социалната мрежа продължават да се прощават с ексцентричния мъж и да се обвиняват, че не са го потърсили активно, след като е качил многозначителното изречение: "Малко остава".

Съболезнования за смъртта на Гроши изказа и големия победител от риалити формата Здравко. "Днес денят ми започна с новина, която буквално ме покруси. Смъртта на Светлан Шевров - Гроши. Дълго обмислях, дали да напиша нещо в памет на това момче, с което съдбата ни събра за кратко в най-известната къща в България. Голямата болка на Гроши според мен остана огромното неразбиране от това какъв е и вероятно за това беше изградил един фалшив образ за себе си.

Той остана неразбран и от нас в Къщата и избра да играе ролята на загубеняка от малкият провинциален град, но всъщност бе едно добро момче с огромни мечти, които понякога шепнешком и страх споделяше с нас. Не искам да знам причината за изборът му за такъв край, но се надявам там, където е душата му да намери покой!", пише хотелиерът от Приморско.