Бившият футболист има гадже, но не го показва в публичното пространство. Въпреки това вездесъщите папараците на "България днес" успяха да заснемат звездната двойка. Влюбените гълъбчета са щракнати, докато пазаруват в центъра на София.

Валери и избраницата му, чиято самоличност играчът пази в тайна, са заедно от 2019 г. Божинов се залюбва със сегашната си приятелка, с която живеят под един покрив, малко след раздялата му с Биляна Дол. Злите езици мълвят, че именно заради секси блондинката Валери е изоставил сръбската топкрасавица. Двойката обикаля редовно екзотични дестинации, но Валери рядко споделя кадри от ваканцията си, като, разбира се, снима себе си или морския пейзаж, а не споделя селфита с мадамата.

Любовта му с мистериозната мацка, по думи на Божигол, пламва от пръв поглед. Половинката на Валери не е някое "малко коте", а зряла жена с професия.

"Не сме се срещнали в заведение. Беше любов от пръв поглед. Още когато се запознах с нея, усетих тази енергия и химия, които ми подсказаха, че сме били заедно и в предишен живот", споделя Валери за жената, която топли леглото му 4 години.