Кадърът, на който Цецо и Тони позират като приятелчета - усмихнати и над нещата за слуховете, че са интимни, е повече от комичен. На него фотошопа толкова е играл, че е успял да подмлади стабилно 47-годишният изпълнител на хита "За една жена". Бащата на Фики и Емрах е свалил най-малко петнадесет години от възрастта си, за да изглежда почти на годините на големия си син.

Очевидно суетата яко тресе големия Тони, който няма лошо да прибягва до манипулации на снимките си, но поне да бъде реалист, защото на живо едва ли изглежда по този начин. Да не гооврим, че едрото му телосложение определено трудно може да го опъне в лице толкова колкото виждате.

Иначе поводът за общата им снимка в социалната мрежа е послание, което гримьора Цецо Андреев отправи към аудиторията си. То разбира се е свързано с горещата клюка, която конкурента му Валентин Кулагин пусна чрез Тик-Ток, а тя гласеше, че преди доста години, Цеци е задоволил с френска Стораро-баща и то по време на снимките на видеоклип. Даже историята била лично разгласяна под формата на хвалба от самия замесен!

Ето и какво написа Андреев в своя защита по казуса: "Моля всички да прочетат хубаво това, което ще напиша!!! Не им прави чест на медиите, които разпространиха и дадоха поле за изява на недоразвит и с психични отклонения изрод. С Тони Стораро се уважаваме и работим от поне 10 години. Както виждате не спираме да се развиваме и стремим да държим ниво! Чучелото, което ви дава тази фалшива информация няма да ви изхрани. На хората и на всички фенове на Стораро, давам съвет да не четат тези смешни публикации и най вече да блокират тази нереализирана личност! През целият си мижав живот не успя да се развие в нито една посока, дори и в интригантската!!! Благодаря за отделеното време!"