Предизвикателната млада дама, позната и с арт прякора си Пандора, е закопчана преди няколко дни за шофиране в нетрезво състояние. "Свалиха номерата от колата ми и я прибраха", гневи се Биляна, която е позната още като певица и танцьорка. Красавицата отрича изобщо да е близвала спиртна напитка, когато е седнала зад волана на фолксвагена си.

"Писаха, че колата ми криволичела, затова съм привлякла вниманието на полицията. Няма такова нещо! Карах си съвсем нормално", твърди тв водещата. Пред "България Днес" Пандора разказа още, че в деня, когато я спрели по обяд в района на столичния хотел "Принцес" и я тествали на дрегера, тя отивала на важна делова среща. "Трябваше да подписваме един документи, а на другия ден заминавах в Германия", уточни тя.

Това според нея било железен аргумент срещу приписваните й гаврътнати питиета. Биляна няма адекватно обяснение как уредът е отчел такива високи стойности на алкохол в организма й. "Убедена съм, че дрегерът не е отчел правилните стойности. Но ние, гражданите, не можем да контролираме тези уреди", констатира тя.

Според версията на тв водещата в полицейското управление не й е била предоставена възможност да се свърже с адвокат. Тя вече си е намерила защитник, като засега пази името му в тайна. "Защо постъпиха така с мен? Защото съм известна ли! - роптае Василева. - Аз изобщо не пия! Като танцьорка и певица спазвам режим. И това се знае от всички", напомня Пандора.

27-годишната певица и танцьорка е участничка в конкурса "Мис Силикон". Най-голямата й гордост са нейните гърди, във всяка от които е наляла по 500 кубика силикон. Пандора е чест гост в шоуто на Николаос Цитиридис, изявявала се е на една сцена с мъжкия еротичен балет "Максимус". По случая с открития алкохол в кръвта й, докато е управлявала автомобила си, е започнало разследване.