Удариха жестоко по децата плейбойката Златка Райкова. Дори и като примерна майка, пазарджлийката не може да се отърве от намеци за пластични операции и прочее. А някои от последователите й в социалната мрежа се оказаха болезнено откровени, видя HotNews.

Райкова публикува снимка, на която е поседнала на пейка с двете си деца - порасналия вече Благой-младши и бебето Карен, което се появи на бял свят в началото на месец май тази година. Милият кадър е направен в градината на столичния комплекс, където семейството на блондинката живее. Секси мамата не пише нищо под снимката, освен Home, но в коментарите се избълваха остри коментари. "Хората с право са казали , че децата ви един ден ще приличат на вас, а не на корекциите ви. Е , били са прави", пише анонимната Кети. Реакцията й смути мнозина, които приеха коментара й като твърдение, че децата на Райкова са грозни.

Човек колкото и корекции да си прави, няма как да не прилича на себе си от преди, внесе яснота по темата друга последователка на плеймейтката. "Винаги си прилича. Така че децата винаги ще приличат на майка си, ако ще и ходилата да си е оперирала", коментират още. От суета или суеверие русата Златка все още крие личицето на 4-месечното си бебе, но от кадъра се вижда, че е пухкаво и с големи бузки, подразбира се, че прилича на таткото Керен.