Бившата изгора на застреляния в Амстердам Косьо Самоковеца дойде по покана на Христо Димитров, който е шеф на ансамбъл „Българе", за да участва в традиционните надигравания и трапези. Цеци показа умения на професионален танцьор, какъвто е от години насам.

Докато живееше постоянно в България, тя даваше уроци по народни танци, след като изкара диплома от НСА. Красимирова е и носителка на много награди от фолклорни състезания. „Обичам българския фолклор, обожавам и носиите ни. Щастлива съм тук сред приятелите", казва Цеци, която се появи на фестивала заедно с майка си, сестра си и нейната кума Вили.

Мъжът на Цеци - милионерът Майкъл Струмейтис, е зает постоянно с бизнеса им с медицинска марихуана и рядко идва в България, пише България Днес. Съвсем скоро Красимирова ще сбъдне и поредната си мечта - да се яви на състезание по стрелба, за което се готви с години. „Пропуснах последното такова състезание, защото имах среща с известни бизнесмени за която се чака с няколко месеца напред. Състезанието ще почака, не съм се отказала от тази мечта", коментира моделката.