Русата амбиция се позовава на разкази от попфолк средата на нейни приятелки. Събеседникът на бившата тв водеща Константин подскача като ужилен, а тя се подсмихва уж засрамено. „Какво, какво? Вибратор ли?", пита бившият на Райна. „Да, в смисъл, че се е възползвала от теб през лятото", пояснява Райкова. Коцето обаче светкавично дава отпор на преценката на (Преслава за неговия „сексуален статут". „Какъв вибратор бе, душа? Аз съм Коцето-Кола, изстрелва певецът към издайничката Венета.

Разбира се, настоящият неразделен приятел на Фънки няма предвид популярната напитка, а набляга на своята надареност. Каква е истината, остава мистерия от будоара на фолка. Досега Коцето и Преслава не бяха ставали обект на слухове за своя връзка. Дори и да е имало такава тя е била съвсем мимолетна, от типа на „тя танцува само едно лято", точно както според Венета е споделила певицата, пише „България Днес“.

Факт е дългогодишното близко приятелство между двете фолкзвезди. Преслава и нейният „летен вибратор" изпяха в дует хита „Сладкото зло", а после направиха и съвместен клип срещу конфискацията на коли от MBР. Преди няколко месеца те качиха в инстаграм и закачливо видео от дома на Преслава, на което се вижда как изпълнителят кавалерски изхвърля боклука. „Все пак да хвърлиш боклука на Преслава не е малко", обявява Коцето.

В клипчето се чува още, че двамата кроят планове да посетят екзотична дестинация през зимата. Не крият обаче разочарованието си, че друга тяхна именита колежка - Софи Маринова, отказва да ги придружи. „Аз съм си любовчия още от втори клас. Въртях по няколко гаджета едновременно", похвали се в интервю Коцето.