Прясно жененият сърбин ще влезе в ролята на готвач в новия сезон на "Черешката на тортата" още през първата седмица. Петорката с която ще се състезава е изцяло от най-екстремното риалити в родния ефир. Алекса Ерски ще премери кулинарни умения със състезателката по петобой Зорница Стоилова, екстремната Михаела Тодорова, танцуващата душа на формата Мирела Илиева, финалистът Филип Атанасов.

Участниците от миналогодишните "Игри на волята" ще премерят кулинарни умения.

Във втората специална седмица на „Черешката на тортата“ зрителите ще готвят почетни консули. Дипломатите не само ще приготвят характерни блюда от страните, които представляват, но и ще разкажат интересни и вълнуващи истории. В третата седмица на любимото шоу за плакета в поредицата ще се борят участници, популярни със своята политическа дейност, включително председател на Народното събрание.

Подобаващ завършек на специалните епизоди на „Черешката на тортата“ ще дадат професионални кулинари, които ще премерят сили в кухнята с уникални предложения и майсторско изпълнение. Каква ще бъде тежката дума на шеф Иван Манчев и кой ще си тръгне с плакета – зрителите ще научат от понеделник до петък от 20:00 ч. в „Черешката на тортата“.