Родни клюкари извадиха наскоро интервю на фолк певеца от далечната 2009-а. От него става ясно, че двете звезди са имали мимолетна афера. Макар и със задна дата, клюката е докарала сериозни проблеми на Преслава с ревнивия й мъж Павел Лазаров, твърдят запознати.

Преслава и Константин, изглежда, са имали лятна свалка по време на прехода между връзките на певеца с колежката му Райна и все още актуалната му половинка Надя, от която към днешна дата той има две деца. По-скоро става въпрос за лятно забавление.

Цялата тази история доскоро беше забравена от всички, вероятно дори от главните герои в нея – Преслава и Константин. След като обаче родните клюкари я възкресиха, ровейки в стари записи, споделени в интернет платформа, се говори, че певицата от Добрич се е сблъскала със сериозни семейни разправии. Известно е, че мъжът й Павел е изключително ревнив. За разлика от други половинки на фолк звезди, той не я е спирал от участия, за да я пази от нахални фенове и ухажори, но я придружава навсякъде, за да я наглежда.

Говори се, че отказал да й назначи охрана, а предпочитал сам да играе ролята на неин гард, защото се притеснявал, че шавливата му половинка може да му сложи рога дори с охранителя. Хора от средите клюкарстват, че Павел побеснял, когато разбрал за старата история на жена си с Константин. Знае се, че двамата са си близки, а звездата от Добрич често работи с колегата си, който, също като нея, е известен със слабия си ангел.

Двамата имат общи дуети, гостуват си, празнуват заедно рождените дни на децата си, а преди няколко месеца Коцето показа в социалните мрежи как изхвърля боклука на колежката си. Като разбрал за старата им заигравка, в главата на Лазаров се разиграли всевъзможни сценарии за изневяра на жена му с колегата. Наложило се Преслава да дава обяснения, че между нея и Коцето няма нищо и че това, което се говори в момента за тях, е плод единствено на клюки и слухове, изровени от стари записи.

Твърди се, че двамата дори били изгледали заедно интервюто на Константин от 2009-а. Връзката на певицата с бащата на дъщеря й Паола била спасена единствено благодарение на това, че колегата й така и не потвърждава на 100 процента за аферата си с нея. Той успява да обърне темата на шега. Ревността на Павката е пословична в чалга средите. Той неистово ревнува популярната си съпруга дори от старите й гаджета. Миналата година например Лазаров не позволил на певицата да отиде на погребението на бившата й половинка Малката Бирмата, който умря едва на 35-годишна възраст от рядка болест.