Дъщерята на Дими от "Сленг" истински притесни фенове и приятели с признанието си от преди час във Фейсбук, видя HotNews. Още миналата седмица Дара написа, че е болна с висока температура, но така и не разкри диагнозата на лекарите. Сега споделя, че е по-добре, но и трябва доста време, за да се възстанови напълно. Ето какво публикува в социалната мрежа изпълнителката...

"Здравейте, мили хора. Днес е ден 5 от моя престой в болницата. Не съм подозирала, че състоянието ми може да се окаже толкова тежко. Няма да ви лъжа, бяха трудни 5 дни и физически, и психически, но благодарение на лечението, както и подкрепата на близките ми хора, днес се чувствам много по-добре и мога да се прибера вкъщи съвсем скоро. Сега обаче започва възстановяване. Мислех, че като ме изпишат, веднага ще мога да се кача на сцената, да се върна в залата, да продължа към нормалното си любимо забързано ежедневие, но се оказа, че ще ми трябва още време и търпение, за да се върна към нормалността. За мое огромно съжаление, се налага да отменим концерта в Бургас. Благодаря на всеки, който си е направил план, купил си е билет и е чакал да се видим. В мен тежат чувство на вина и тъга, но това е единственото решение. Нямам търпение да дойдат по-добри дни и да съм здрава. Сега е важно повече от всякога да се погрижа за себе си, за да се върна възможно най-скоро на сцената и да се видим пак."

Още миналият вторник Дара даде гласност на здравословния си дискомфорт. Тогава тя призна, че прави всичко възможно, за да закрепи тялото си, но опитите са неуспешни. "Поддържам много висока температура, която трудно се повлиява от лекарства. Организмът ми се бори с всички сили. Бях убедена, че до днес всичко ще е наред, но едва стоя на краката си", написа тогава талантливата певица. Състоянието й обаче е стигнало до болница, а след това й предстои дълъг период на възстановяване.