Русата сексбомба е много суеверна. Силиконката се страхува, че ако се омъжи в ден, когато звездите са в подобна фаза, бракът й може да не процъфти. "Няма да се оженя за Карен преди 15 септември", обясни в социалната мрежа Златито. Това е датата, когато Меркурий излиза от ретроград. Плеймейтката се съобразява с астрологичната обстановка на звездното небе. Някои вярват, че по време на ретрогради не трябва да се състоят важни събития, и Златка не може да рискува.

С бившия тенисист Райкова се сгоди през миналата година в Гърция. По-късно на бял свят се появи първата им обща рожба. Бебето бе кръстено на татко - Карен-младши. "Денят ми минава с подготовка", споделя плеймейтката, като показва списъка с покани на голямото венчане - само роднините са почти 20 на брой. "Ще бъде приказна бутикова сватба с голям купон", отговаря тя на заинтересован почитател. Сватбата несъмнено ще бъде луксозна и лъскава предвид високия стандарт, който си позволяват двамата красавци.

Въпреки че феновете умират да видят какво ще облече под булото, годеницата държи роклите в тайна. Явно блондинката ще ни изненада с няколко тоалета на сватбата. "Разбираш, че мъжът до теб е правилният, когато знае всичко за теб, без да те съди, гордее се с теб, мисли първо за теб и после за себе си и още много неща", споделя топ мацката, която е опиянена от джентълменството на бъдещия си съпруг. Райкова добави, че редовно виси пред телевизора вечер и гледа риалити формати. "Не ги пропускам", казва за финал русата фурия.