Бившата на Лефтеров твърди, че няма мъж до себе си, но явно знае как да привлече вниманието на силната част от човечеството, поне що се отнася до първо впечатление. Секси брюнетката, която не знае какво иска да бъде-певица, танцьорка или нещо трето, се появи пред камерите и гостите в мрежа, която трябваше да е потник. Тя не бе сложила сутиен и нито за гостите, нито за зрителите зърната й останаха скрити, видя Hotnews.bg.

„Няма как да изкараш цялото предаване по зърна и да очакваш да те възприемат на сериозно.... Ама тя май и не държи”, коментира зрителка във Фейсбук страницата на Черешката. Дори и да си красива, трябва ли да се облечеш като гювендилер на вечеря с приятели?, пита друга. Има обаче и бизнесмени, които веднага съзират ниша, в която Мирелка да се появи: „Ако Мирела направи готварски курс, ще пожъне невероятен успех… сред мъжете. Стотици ще се запишат със сигурност. Дано чете тук, давам ѝ безплатна бизнес идея за бързо забогатяване”, ехидничи трета.

Мирела потвърди, че не е била никога добра в готвенето, за разлика от бившия й Лефтеров, който бил цар в кухнята. За пореден път гостите набиваха зелена салата и риба, а Мирела се оправда, че тя като морско чедо няма как да приготви друго меню.